A TERVEZÉS ÉS MEGVALÓSÍTÁS FOLYAMATA

Egyedi tervezés lehetőséget ad arra, hogy a ruha maximálisan igazodjon viselője egyéniségéhez és testalkatához. A ruhák méretre készülnek. A tervezés során komoly segítséget jelent a mintakollekció megtekintése és felpróbálása, így a főbb ruhatípusok, formák meghatározhatóak, de nyugodtan lehet elképzeléseket hozni, amiket alapul tudunk használni a tervezésnél.

Ezen információk alapján akár többféle ruhatípusra is szűkíthetjük a lehetőségeket. Ezután tudok mutatni különféle anyagokat és csipkéket többféle árkategóriában. Stúdiónkban már az első alkalommal meg tud születni a terv, és egy számoló program segítségével előre lehet árat kalkulálni. A ruhák árait befolyásolja a kiválasztott anyag, illetve a fazon bonyolultsága. Ugyanaz a ruha más anyagból más áron tud készülni. A ruha rendelése előleg fizetésével történik, ekkor a ruha előjegyzésbe kerül, és előre megbeszélt ütemezés szerint készül. A személyes konzultációnak van egy 5000 Ft-os költsége, amit a ruha árából leszámítunk, ez a megbeszélés 1-2 órát vesz igénybe.

Fogyókúra esetén a viselet tervezését nem kell utolsó pillanatig halasztani, hiszen a ruha készülése előre ütemezhető, az anyagok beszerzése már meg tud történni. Egy 1-2 méretnyi változást pedig saját ruháinknál gond nélkül tudunk korrigálni. A méretvétel után a következő alkalom már ruhapróbát jelent. Munkastílusunkra jellemző a pontosság: részletesen átbeszélt terv, pontos szerkesztés, és előrehaladott próbák. Célunk, hogy már az első alkalommal is szép legyen a ruha, ami természetesen a próbák során még tud formálódni. Ezáltal a próbák száma jelentősen csökkenthető, végül egy minden részletében személyiségre szabott ruha lesz a végeredmény, amit senki más nem viselt Ön előtt, még egy próba erejéig sem.

Árak

Nagyságrendileg a menyasszonyi ruhák 140-300.000 Ft körüliek, a fűzős menyecskeruhák-koktélruhák 70-99.000 Ft körüliek, a kosztümök 70.000 Ft körüliek.